Månadsbrev feb-mars 2017

JÄRPENS IF MÅNADSBREV                                        februari-mars     2017

Har varit en period som varit väldigt lugn gällande vår sportsliga verksamhet.

Ishockeyn har gjort säsongsslut och fotbollen är i startgroparna.

Årsmötet hålls tisdag 25 april kl 19.00 i Röjsmohallens cafeteria.

Ev motioner till årsmötet måste lämnas in senast tisdag 11 /4.

Projektet med en konstgräsplan fortsätter med bla sökta medel från Arvsfonden m.m.

Bygdemedel har beviljats med 1 miljon kronor och bidrag från SvFF med 40 000 euro har erhållits. Även Årehus stöttar projektet.

Planeringen av arbetet under Västgård Game Fair den 28-30/7  är i gång.

Vi behöver massor med hjälp, reservera det datumet för en insats från dig.

Detta är en ovärdelig inkomst för oss.

Ni kanske har sett dragningslistorna i Årebladet  gällande vårt medlemslotteri.

Vill ni vara med så kontakta kansliet,   0647-10611 eller This is a mailto link .

Lotten kostar 150 kr/år och det blir dragningar varje månad. Finns 350 st lotter och vem som helst får vara med.

Föreningen har fått ett nytt postnummer,  837 31 ska det vara numera.

Ungdomslagen har nu spelat klart  sina serier, är allmänt lite för få matcher för våra ungdomslag.

U12 kommer ev att åka till Trondheim i slutet på april.

Planeringen av nästa säsong har påbörjats med möten med sektion/ledare.

P00/01 blev tvåa i Futsal SM-kvalet i Haparanda efter en målskillnadsaffär mot segraren.

Därmed blev det ingen Helsingborgs resa för laget. Där fortsättningen spelas.

Herrarna spelade DM (Reaxcer cup) och gick vidare till kvartsfinal som bästa 2:a efter att ha fått den placeringen via vinst mot Dvärsätt och oavgjort mot Alsen.

Spelar kvartsfinal  på  lördag 8/4  kl 15.00  på konstgräset i Duved mot Ytterhogdals IK. Matchen är inställd p g a snö

Blir en tuff uppgift då Ytterhogdal är väldigt bra, förlorade mot allsvenska  Elfsborg i svenska cupen med 3-0.

Inomhusträningarna har nu startat på mattan inne i Röjsmohallen.

En elev på Skidgymnasiet har tagit på sig att träna våra damer under våren och hösten då han finns på plats.

Vi söker flera personer som kan tänkas sig att hjälpa till runt våra lag, inte bara tränare utan även andra uppgifter typ fikaförsäljning, materialskötsel m.m

Intresserade ombeds kontakta kansliet ,  0647-10611 eller This is a mailto link .

Uppdaterad: 2017-04-08 08:42