Månadsbrev april-juni 2017

Planeringen av arbetet under Västgård Game Fair den 28-30/7  är i full gång.

Detta är en ovärdelig inkomst för oss.

Det saknas fortfarande personer till en del pass och kan du vara med är det  viktigt att du hör av dig snarast till  This is a mailto link

Den e-postadress du får detta ifrån kollas inte av då kansliet är semsterstängt en period.

Kansliet är helstängt 10/7-2/8.

Projektet med en konstgräsplan fortsätter och blir det ett positivt beslut från Arvsfonden i september så kan vi kanske komma igång redan i höst.

Vårt arbete med  St:Olavsloppet och växlarna i Järpen och Undersåkers kyrka har genomförts. För vårt arbete där erhåller föreningen ersättning som vi behöver till verksamheten.

Kommunen har precis påbörjat ett stort gallringsarbete runt Cuba.

Enligt uppgift ska granar fällas och endast björk sparas på sina håll, österut från  planen sett  blir det total avverkning.

Närvarokorten för perioden 1/1-30/6 måste lämnas till kansliet senast 11 augusti.

Anmälan av ett seniorlag till div 2 Norra CD har gjorts, preliminärt har alla lag från ifjol anmält sig samtidigt som  Brunflo IK  och Svegs IK tillkommit.  Sen får vi se hur det blir med Sundsvall Hockey som dragit sig ur div 1-spelet, om de lagt ner helt eller kommer med ett lag i div 2. Kan alltså bli 13-14 lag i serien.

Har även kommit en intressesförfrågan  angående en div 3 J/H men vad som blir av det är i dagsläget ovisst.  Även ungdomsserierna blir en senare fråga.

Fotbollen har i stort avslutat sin vårsäsong och har nu ett litet uppehåll till höstsäsongen startar. Verksamheten har mestadels bedrivits på Cuba , premiären på Röjsmon blev 11 juni.

Det har gått bra för våra seniorlag , herrarna är som nykomlingar 4:a i div 4 serien och damerna  ligger 3:a trots tapp av målkungen Camilla som  Krokom/Dvärsätt värvat.

Vårt unga ”B-lag” i div 6 herrar, där de flesta är födda 99-01,  ligger också i mitten av tabellen. De flesta lag de möter är a-lag med många seniorer så de är tufft emellanåt.

Våra ungdomslag stretar också på bra  , Pojkar 02/03  har fått en massa nya spelare bla från Alsen,  flickor 03/05 gör sin första säsong 9-manna och har även varit på cup i Hudiksvall , P04/05 som gör sin första riktiga säsong i Kompisligan (Öp-liret), spelar 7-manna.

I Ytterserien har 06/07-laget  fått sällskap av ett nystartat 08/09-lag , mycket tack vare Kenny Eliersersson, Ann Marie och Johan Landorf, Kalle Brissman och Joel Rolandsson.

Vi har även fått igång en träningsgrupp för 10/11 genom Andreas Sandströms förtjänst, där har även Pontus Rosendahl hjälpt till.

Fotbollsskolan har också genomförts med drygt 50-talet deltagare från Åre i väst och till Mörsil i öst. Som ledare hade vi  bla  4 st feriearbetare i samarbete med Åre Kommun

Uppdaterad: 2017-10-07 07:26