Nov-Dec 2016

Kommer att bli en Föreningsmässa i Röjsmohallen 25-26 november kl 11-15  där kommunens föreningar informerar och visar upp sina verksamheter inom kultur och idrott.

Föreläsningar båda dagarna, kl 12.00 av Johanna Ojala och kl 14.00 av Ludde Fjällström.

Vi blev 5:e största förening i Jämtland/Härjedalen gällande  Svenska Spels ”Gräsroten”.

50 miljoner i stöd till ungdomsidrotten.  Ett stort tack till alla ni som stödjer oss.

På Afterworken i Röjsmohallen den 9/12 underhåller Emil Assergård och Tres Hombres.

295 kr/person  , mer info 0647-10800 ,  This is a mailto link

Överskottet går till Järpens IF.

Ni som vill köpa bingolotter till den mycket populära uppsittarkvällen (23/12) kan redan nu boka/köpa sina lotter på kansliet.

Blir även en Röjsmofest på Trettondagsafton (5/1). Håll utkik i kommande Årebladet för info.

Div 2 serien har nu varit igång och drygt 10 matcher är spelade. Motståndet har varit tuffare än på flera år. Majoriteten av lagen kommer med flertalet spelare som har div 1 rutin samtidigt som vi  har haft flera som gjort comeback efter flera års frånvaro. Resultaten har därför inte blivit så bra av förklariga skäl. Ett exempel, Järpen har 2 spelare med rutin från totalt 135 div 1 matcher, Njurunda kom med 1170 matcher  fördelat på 10 spelare.

Ungdomslagen´s serier kommer att starta i mitten av månaden och det blir 5 sammandrag före jul i Röjsmohallen.

Hockeyskolan för de yngsta har startat, ett 40-tal har varit med vilket är mycket positivt.

Våra damerna har avböjt avancemang till en högre serie (div 2).

Herrarna slutade 2:a i sin serie ,  vilket inte gav något avancemang i år.

Damerna, liksom övriga seriesegrande seniorlag, blev bjudna till ÖFK:s avslutande hemmamatch mot Gefle och blev hyllade och uppvaktade med blommor på Jämtkraft Arena.

Damledaren  Dan Prestberg var en av tre nominerade till ”Årets ledare” av Jämtland/ Härjedalens Fotbollsförbund., priset tillföll dock IFK Östersunds Ben Smith.

Pojkar födda 00/01, pojkar 02/03 och  04/05 kommer att delta i en Futsal-serie i vinter.

Blir inomhusfotboll i sporthallar med lite speciella fotbollsregler.

Sverker Månsson  på fotbollsförbundet har gått i pension, ersättaren är inte tillsatt ännu.

Skink-cupen blir den  3-4/12. Herrar seniorer på lördag, ungdomar födda 04/05 på söndag.

Järpens IF fick fint betyg av JH Fotbollsförbunds ordförande Torgny Rödin i en intervju i ÖP.

Han lyfte fram fina insatser av enskilda lag i andra föreningar och sade dessutom ”men också den totala prestation som Järpens IF utfört i år, med seger i damtrean, andraplats i herrfemman samt framgångar på pojknivå”.

Uppdaterad: 2017-04-08 08:41