Mars 2016

Årsmötet hålls den  26:e april kl 19.00 i Röjsmofiket.  Ev motioner lämnas in till styrelsen.

Vår valberedning är Anki Alexius (sammankallande) , Birgitta Boberg och Thomas Grip.

Styrelsen har varit i Kall och diskuterat sommarens arbete med det nya Västgård Game Fair.

Medlemsavgifterna kommer att  skickas ut från kansliet. efter påsk.

Ev träningsavgifter kommer senare, kan vara bra att sprida utgifterna och att påttala möjligheten till familjeavgift.

Det kommer troligen  att påbörjas en renovering av ett omklädningsrum i Röjsmohallen,  i samband med detta blir det förändringar i  fotbollsförrådet/bastun.

Troligen blir det ingång via torkrummet , ej via duschrummet.

Vi  kommer under byggtiden att använda ett annat förråd.

Måndag den 18 april kl 15.30 är det brukarrådsmöte angående anläggningarna i Järpen.

Hockeyting i Östersund den 18 april kl 18.30 i Östersunds Arena.

Samtliga lag har nu spelat färdigt sina serier.

U10  deltog i Alexander Edler-cup i Östersund  5-6/3 och U9 var med i  Östersundhemsdagen i Östersund den 13/3.

U13  åker på Leangen Eagles-cup i Trondheim  15-17/4.

A-laget planerar delta i Wing-cup i Trondheim den 28-30/4.

Våra äldre ungdomslag är nu anmälda till seriespelet Kompisligan.

Flickor 99-01 till div 1 och pojkar  00/01 till div 2 och pojkar 02/03 till div 4 (9-manna).

Gemensamt med Undersåkers IF finns ett samarbetslag för flickor 04/05,  spelar 7-manna.

För övrigt har vi fortfarande farmarlagsavtal med Åre SLK både på dam- resp herrsidan.

Träningarna inne i Röjsmohallen startar nu upp, bollar , västar m.m. ska förvaras i förrådet/bastun tills annat meddelas.

Herrarna deltog i DM som spelades 12-13 mars på Jämtkraft Arena.

Blev förlust i matcherna mot  Frösön och Offerdal. Ragunda hade flyttats till en annan grupp.

Jan Thander fick mottaga JH/Fotbollsförbunds ledarstipendium på deras årsmöte den 3/3.

Att tänka på  är att snarast meddela ev nya fotbollspelare till kansliet så vi kan göra dem spelklara, namn och personnummer måste finnas om de är 12 år eller äldre.

Uppdaterad: 2016-04-01 17:54