Juni - Juli 2016

JÄRPENS IF MÅNADSBREV                                      juni-juli    2016

Närvarokorten för perioden 1/1 – 30/6 måste lämnas in till kansliet senast 10 augusti, men gärna så fort som möjligt.  Går också  bra att maila dem eller lägga i brevlådan om man har vägen förbi på kvällstid.

Kansliet kommer att vara semesterstängt 9 juli – 3 augusti.

Vi har fått beviljat bygdemedel med 75000 kr till Cubabygget så förhoppningsvis kommer övervåningen att kunna användas när dessa pengar är slut. Balkongen är i stort sett klar.

Under St.Olavsloppet skötte vi om 2 växlar, på Röjsmon och vid Undersåkers kyrka.

Arbetet med att hitta folk till arbetet under Västgård Game Fair den 29-31 juli pågår.

Boka ditt pass om du inte redan gjort det, är en viktig inkomstkälla för föreningen.

Finns flera olika arbetsuppgifter, parkering, camping, dagsentré samt kvällsentré, först till kvarn gäller.  Man  bjuds på lunch och en dagsentré.

Bokningsschema finns på hemsidan www.jarpensif.se  under rubriken Västgård 2016.

Det blir en ny div 2 serie till vintern tillsammans med lag från Medelpad och Ångermanland.

13 lag är anmälda , Järpen, Nälden, Strömsund, Svenstavik, Bräcke, Ånge , Kovland, Njurunda, AIK Härnösand, Team Härnösand, Kramfors, Nyland och Husum.

Järpenfostrade Kristoffer Arvidsson (ÖIK) blev årets junior i Jämtland/Härjedalen.

Peter Bengtsson (Järpen)  är ny ordförande i JH Ishockeyförbund, gå in på JH:s hemsida för att se de övriga medlemmarna och inom vilka områden.

Det går väldigt bra för våra fotbollslag , herrarna är obesegrade och damerna i delad topp efter våromgångarna. Våra båda ”stora” pojklag,  P00/01 och P02/03 hänger också med i toppen på sina serier.  Det spelas för fullt både på Cuba och Röjsmon.

Vi har under 2 veckor haft en fotbollskola för ungdomar 7-12 år där närmare 40-talet deltog.

Det genomfördes också en 7-manna domarutbildning där 28 st deltog !

P02/03 deltog i Hudik-cup i Hudiksvall.

Mårten Eneberg har slutat på JH Fotbollsförbund , ny kanslichef blir Per-Olof Larsson (Oviken). Per Olof har bl.a. meriter från allsvenskt spel med Örebro SK.

Startar sin anställning den 15 augusti.

Uppdaterad: 2016-07-13 10:46