Januari 2017

Projektet med en konstgräsplan fortsätter med bla sökta bygdemedel och prioriteringsmötet har nu hållits.

Ni kanske har sett dragningslistorna i Årebladet  gällande vårt medlemslotteri.

Vill ni vara med så kontakta kansliet,   0647-10611 eller This is a mailto link .

Lotten kostar 150 kr/år och det blir dragningar varje månad. Finns 350 st lotter och vem som helst får vara med.

Div 2 grundserie är färdigspelad och Ånge, Kovland, Njurunda och Husum kvalificerade sig

för slutspelet så alla Jämtlands-lag bommade denna gång.

Vi slutade 10:a av 11 deltagande lag och det blir ingen fortsättningsserie för oss och de andra.

Christer Bodin har blivit den femte spelaren  som spelat  200 matcher för oss, räknat från Röjsmohallens tillkomst 1990/91.

Ungdomslagen är i fullgång med sina serier,  3 sammandrag i Röjsmohallen återstår.

En ”prova på dag” arrangerades under mellandagarna där man fick  åka skridskor och även  använda klubba och puck. Var dock inte så många som kom och provade.

Våra herrar slutade 2:a i Skinkcupen som spelades i december med 12 deltagande lag.

Pga för få anmälda lag blev det ingen ungdomsturnering.

Pojkar 02/03 och 01/00 har nu genomfört Futsal-spelet (inomhusfotboll).

P00/01 vann gruppen i länet och kvalificerade sig därmed till  SM-kval i Haparanda den 5/2.

04/05 påbörjar nu sitt Futsal-spel.

Damerna deltog med 2 lag i Nyttårs-cupen i Verdal, tufft motstånd med bla Byåsen från div 1.

Herrarna deltar i Lundemo-minnecup i Meråker i slutet på månaden.

Ny på JH Fotbollsförbund är Daniel Doverlind , fd. tränare för Umeå IK (dam).

Järpens herrar har tilldelats en plats i div 4 som en följdverkning av att Spöland/Vännes  dragit sig ur div 3 och Tandsbyn fått deras plats.

Uppdaterad: 2017-01-26 17:30