Februari 2016

Tanken med detta är att man ska få lite mer information om vad som händer i föreningen, hör av er om ni har något på gång till This is a mailto link   .

Preliminärt håller vi årsmöte i april. Ev motioner lämnas in till styrelsen.

Vår valberedning är Anki Alexius (sammankallande) , Birgitta Boberg och Thomas Grip.

Årsomsättningen 2015 blev ca 1,1 miljoner kr och ett noll-resultat. Alla intäkter har använts i verksamheten.

Lena har börjat arbeta på kansliet och är kunnig på hemsidearbete så lämna uppgifter till henne om sånt ni vill ha inlagt,se nedan för upplägget.

Hennes mailadress är This is a mailto link

Hon håller även fiket öppet i Röjsmohallen på tisdagkvällar vilket  har varit uppskattat och mycket folk närvarande , hockeyföräldrar, skidåkare och curlare.

Seriematcherna på hemmaplan är nu genomförda, återstår bara någon enstaka bortamatch.

Hockeyskolan har fått många nya deltagare,totalt har närmare 50 st deltagit.

U13 åker på LillStrimmas-cup i Timrå  26-28/2.

Lördag 27/2 är det  distriktslagsverksamhet för JH:s  kommande TV-puckare/Norrlands Mästerskapet i Röjsmohallen, internmatcher kl 13.30 och 17.00. Deltagarna är födda 2001.

Söndag 28/2  kl 14.00 blir det div 1 hockey i Röjsmohallen,  Nidaros (Trondheim) möter Brunflo.

Herrarna kommer att delta i  DM som spelas 12-13 mars på Jämtkraft Arena.

21 lag är anmälda och upplägget är gruppspel där vi möter Frösön,Offerdal och Ragunda.

Ungdomsfotbollen ÖP-liret byter namn till Kompisligan,  vilket blir gemensamt namn över hela Sverige.

En nyhet är att det på prov blir 9-manna fotboll  som ett mellansteg mellan 7-manna och 11-manna fotboll (gäller endast födda 2003).

Mattan i Röjsmohallen läggs på till påsk så träning inne kan starta veckan efter.

Blir ett möte om tider innan dess.

Som kuriosa kan nämnas att vår fotbollspelare David Mobärg deltar i ungdomsOS i Lillehammer, dock med laggar på fötterna.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Upplägget med hemsidor via Idrotten Online  och länkar

Viktigt att kontaktpersoner  finns i Idrotten Online under laget

Järpens If

Järpens Hockey                                                 Järpens Fotboll

A-lag   U13   U11  osv                                      Dam  Herr  F99-01 P00-01 ovs

ev  facebook, egen hemsida  (laget.se  m.m).

Uppdaterad: 2016-04-01 17:53