Månadsbrev Augusti - Oktober 2016

Västgård Game Fair gick väldigt bra och vi vill rikta ett stort TACK till alla som hjälpte till.
Blir fortsättning även nästa år så boka in det.

Bingolotto firar 25-års jubileum den 15 oktober med en stor festkväll i TV4.
Vi har massor av lotter att sälja och det är extra bra förtjänst på sålda lotter så här måste vi göra en insats.

Kommer att bli en Föreningsmässa i Röjsmohallen 25-26 november där kommunens föreningar har chansen att informera och visa upp sina verksamheter.

Kommer även att bli en Afterwork i Röjsmohallen den 9/12.

Det blev 11 lag i div 2 serien denna säsong, Järpen, Nälden, Strömsund, Svenstavik, Ånge , Kovland, Njurunda, AIK Härnösand, Team Härnösand, Kramfors och Husum.
Har kommit till några nya intressanta spelare och serien startade förra helgen, ny match på lördag kl 14.

De ungdomslag vi har anmält till seriespel är U12 (05), U11 (06), U10  (07) och U9 (08).
Ett antal äldre spelare födda 02 och 03 kommer att spela med Östersunds IK.
Hockeyskolan för de yngsta kommer att starta tisdag 4/10.

Finns ett stort behov att hitta personer som kan hjälpa till med speakerbås, entré och fiket , speciellt vid a-lagsmatcherna. Även domare till ungdomsmatcher sökes, här finns möjligheten att tjäna en slant för den som vill.
Känner ni någon som kan vara intresserad så prata med denne, behövs utbildning så ordnas det.

Våra damer vann  div 3-serien i år vilket inte har hänt sedan säsongen 1990 !
Pojkarna födda 00/01 vann också sin serie (div 2 pojkar) i Kompisligan.
Ett stort grattis till de båda lagen, såväl spelare som ledare.

Herrlaget kommer att spela en helt avgörande match om seriesegern i div 5 nu på
lördag  1/10  kl 13.00 på Röjsmon.  Kom och stötta laget.
Våra andra ungdomslag har också gjort bra ifrån sig denna sommar, ser ljust ut.

Skink-cupen kommer troligen att flyttas till 3-4/12 eftersom det tidigare datumet kolliderar med JH:s fotbollsgala i Östersund.

Vi skulle behöva fler ledare för de yngsta, födda 08-09.  Förslag mottages.

Intressant arbete pågår om en eventuell konstgräsplan på Röjsmon, här har Niclas Brissman lagt ner mycket arbete. Känner någon för att hjälpa till med detta så hör av er.

Uppdaterad: 2016-10-03 10:56