April - Maj 2016

Årsmötet har hållits och det blev lite förändringar.

Ordförande : Jan Anders Lundhag

Vice ordf: Madelene Lillsund Queckfeldt

Kassör: Jan Ove Lindholm

Ledamöter: Birgitta Edfalk och Thim Haraldsson

Ersättare: Kjell Carlsson och Niclas Brissman

Vi har fått en postivt ranking för bygdemedelansökan gällande Cuba.

Förhoppningsvis blir övervåningen användningsbar med de medel vi troligen får.

På brukarrådsmötet kom det fram spännande planer angående en asfaltsbana i skogen och en sporthall uppe på Röjsmon. Vad det blir får framtiden utvisa.

Möte med föreningsliv och integration blir den 9/5 kl 18.30 i skolans aula.

Vi kommer att arbeta med Västgård Game Fair och ta hand om Parkering, Camping, Entré samt kvällsentré. Sista helgen i Juli 29-31/7-16.

Boka in detta, är en viktig inkomstkälla för föreningen.

Mer info och bokningsschema kommer att komma på hemsidan inom kort.

A-laget blev 3:a i Wing-cup i Trondheim den gångna helgen etfer ha förlorat i semi mot ett Skellefteå-lag., som för övrigt vann cupen.

Flicklaget 99/01 har lagt ner och spelarna/ledarna har klivit upp i damlaget.,

Det med Undersåker gemensamma flicklaget 03/05 har blivit bara Järpen, Undersåkers flickorna spelar kvar i laget som har samma ledare.

En träningsgrupp för födda 08/09 har startats med god uppslutning och mycket glädje.

De närmaste veckorna startar seriespelet för lagen, hemmapremiär för herrlaget nu på lördag 7/5 kl 13.00 konstgräset i Duved , match mot Sveg. Damerna åker till Östersund.

I samband med att Röjsmohallen renoverar ett omklädningsrum vilket påverkade fotbollsförrådet/bastun så har Owe målat upp väggar och tak, satt upp hyllor så det ska gå att använda igen så snart omklädningsrummet är klart. Ett stort tack till honom.

Undersåkers 7-manna plan kommer troligen att läggas om i sommar vilket gör att deras lag kan komma att bedriva verksamhet här i Järpen

Uppdaterad: 2016-05-09 11:29
Skribent: Sven Mårtensson