Hockeynyheter

Fredag igen och traditionell kvällsmatch stod på menyn, denna gång borta mot Ånge IK. Det var en relativt stark uppsättning i Järpens IF som rullade mot Kastbergshallen under eftermiddagen.

Järpens IF kan nu också presentera den 6:e nya spelaren för det nya året. Axel Walridsson gjorde sin första träning igår. Han är en back född 1997 och kommer närmast från Segeltorps IK J20.

Järpens IF kan idag meddela att man är överens med ytterligare två nya spelare. Det gäller Mikael Fernström som senast spelade i Brunflo IK under förra säsongen samt Marcus Guslin som närmast kommer från Östersund IK.

Jämn match i Njurunda

(2015-01-06 17:54)
A-laget lämnade Röjsmohallen under tisdagsmorgonen och satte kurs mot Njurunda för första matchen efter uppehållet. Det visade sig att det skulle till att bli ett jämnt möte.

Järpens IF kan med nöje presentera några nya spelare som har anslutit till A-laget. Det gäller Oscar Hansson, Jacob Iwarsson samt lettiske Gints Leitis.

Svenska Ishockeyförbundet är allvarligt oroat över att hjärnskakningar inom ishockey verkar öka. För att förbättra omhändertagandet av dessa skador anser förbundet att alla klubbar bör följa de riktlinjer för omhändertagande som rekommenderats.

Järpens IF vill framföra ett STORT TACK till våra samarbetspartners som syns tillsammans med oss, och bidrar till bättre förutsättningar får våra aktiva inom ishockeyverksamheten.

BYTESMARKNAD I RÖJSMOHALLEN, JÄRPEN

Äntligen var det dags för årets första matcher för Järpens IF A-lag, då årets DM-spel i Strömsund stod på menyn. Med skador och sjukdomar var det en mindre trupp som lämnade Röjsmohallen tidigt lördag morgon.

Under helgen deltog Järpens IF A-lag i Wingcup som spelades för andra året i rad, en hockeycup som arrangeras i Leangen Arena i Trondheim. Järpens IF spelade cupen även i fjol, och slutade då på tredje plats.

Positiva signaler har kommit in från ledare och spelare om arrangemangets utförande i bl. a mat, boende och ishall så vi i Järpens IF satsar vidare för att hela arrangemanget skall fortsätta att fungera som inledningen har visat.

E-post: jarpensif@gmail.com